+31624232154 info@salehi-aa.nl

Ons team, uw voordeel

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Dat ziet u terug in ons werk en de resultaten die u daarmee boekt.

Over Salehi Audit & Advisory

De partners van Salehi Audit & Advisory, hebben jarenlange (inter)nationale ervaring in Auditing, Advisory, Accountancy en op Fiscaal. Door binnen Salehi Audit & Advisory de handen ineen te slaan kunnen wij u op alle accountancygebieden bedienen.

Onze missie

Wij helpen organisaties bij het verbeteren van hun dienstverlening door de inzet van kennis en kwaliteit, gebruikmakend van onze internationale netwerk en kennisbank.

Onze visie

Organisaties ontlenen hun bestaansrecht aan de meerwaarde die zij bieden aan hun klanten en aan de maatschappij. Zij moeten zich continu blijven verbeteren om hun positie te kunnen behouden. Dienstverlening op het gebied van Audit en Advisory speelt hierbij een cruciale rol.

“De voordelen van een groot accountantskantoor qua kennis en ervaring gekoppeld aan flexibiliteit en een persoonlijke aanpak”

Branches

Onze cliënten zitten onder andere in de volgende branches:

  • Handel en retail (Detail- en Groothandel in primaire en secundaire behoeften etc.)
  • Industrie, delfstoffen en energie (productie- en projectorganisaties)
  • Vervoer, post en opslag (Transport)
  • Financiële dienstverlening (Banken, Verzekeraars)
  • Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening
  • Persoonlijke dienstverlening en non-profit

partners

Mehdi Salehi MSc RA

Mehdi Salehi MSc RA

Certified Public Auditor

Werkervaring
Ik ben Mehdi Salehi en mijn carrière als registeraccountant begon in 2006 bij Ernst & Young Accountants LLP te Rotterdam.  In 2015 ben ik als zelfstandige ondernemer aan de slag gegaan en sindsdien diverse opdrachten uitgevoerd bij KPMG Accountants te Rotterdam / Den Haag, KPMG Dutch Caribbean & Suriname te Curaçao en EY Den Haag, in de rol van de Audit (assistant) Manager.

Mijn specialismen liggen voornamelijk op het gebied van controle van de jaarrekeningen en overige financiële rapporten bij o.a. de midden- en kleinbedrijven en familiebedrijven.

Opleidingen en kwalificaties
In 2006 heb ik mijn Bachelor of Science in Auditing behaald aan de Hogeschool InHolland te Rotterdam. Direct daarna ben ik mijn master (deeltijd) gaan volgen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam waar ik in 2011 mijn Master of Science in Accounting, Auditing & Control heb behaald. Mijn Postdoctoraal tot Registeraccountant (RA) heb ik in 2013 behaald, aan de Erasmus School of Accounting & Assurance te Rotterdam. Sinds 2016 ben ik geregistreerd als ‘RA’ bij de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).

Jose torres MSc RA

Jose torres MSc RA

Certified Public Auditor

Werkervaring
Ik ben Jose Torres en mijn loopbaan in de auditpraktijk startte 2010 in bij PwC Nederland. Gedurende deze periode heb ik verschillende klanten bediend en reikwijdte van verschillende opdrachten vervuld.
Vanaf 2015 vervolgde ik mijn carrière bij PwC in de Nederlandse Antillen. Sinds 2016 ben ik begonnen als ondernemer en heb tot 2018 voornamelijk opdrachten vervuld voor KPMG Dutch Caribbean and Suriname. Gedurende mijn loopbaan als accountant heb ik ervaring opgedaan in diverse accounting-gebieden, waaronder verschillende auditbenaderingen, rapportage en wettelijke kaders. Daarnaast heb ik tijdens mijn periode in het Caribisch gebied verschillende soorten klanten en culturen ervaren. Ik kijk ernaar uit om uw organisatie te helpen bij het oplossen van financiële uitdagingen en bij te dragen aan de ontwikkeling van een financieel gezonde en stabiele onderneming.

Opleidingen en kwalificaties
In 2010 heb ik mijn master in Auditing & Control (MSc) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaald. Ik heb mijn postdoctorale opleiding richting Register Accountant voortgezet via PwC, die ik in december 2014 heb afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 2015 sta ik ingeschreven als registeraccountant bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Zakier Bechan MSc

Zakier Bechan MSc

Certified Public Auditor

Werkervaring
Ik ben Zakier Bechan en mijn carrière als accountant is begonnen in 2011 bij KPMG Nederland. Sinds 2015 ben ik begonnen als ondernemer en sindsdien heb ik diverse opdrachten uitgevoerd bij PwC Nederland, ADR en KPMG Dutch Caribbean & Suriname. Mijn specialismen liggen voornamelijk op het gebied van de uitvoerende werkzaamheden in het kader van de controle van jaarrekeningen en overige financiële rapporten bij klanten in de profit sector.

Opleidingen en kwalificaties
In 2011 heb ik mijn master in Accounting & Control (MSc.) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. In 2011 heb ik mijn postdoctorale opleiding tot Register Accountant (RA) voortgezet. In 2014 heb ik besloten om de postdoctorale opleiding tot Register Accountant niet af te ronden.

Salehi Audit & Advisory is geregistreerd bij:

Salehi Audit & Advisory is lid van NBA

Copyright © 2019 Salehi Audit & Advisory - Rotterdam