+31624232154 info@salehi-aa.nl

advies waar u stappen mee maakt

De markt beweegt.

Beweegt uw organisatie mee?

Neem contact op

Advisory

Als ondernemer komt er ontzettend veel op u af. De markt is continu in beweging en u moet meebewegen om niet achterop te raken. Hoe combineert u alle taken binnen uw organisatie? Hoe blijft u bij?

Salehi Audit & Advisory is met haar Advisory diensten een partij die niet alleen met u meedenkt, maar ook het werk deels voor u uit handen neemt.

Op bedrijfseconomisch, bedrijfsjuridisch en organisatorisch vlak krijgt u van ons niet alleen advies, wij bieden ook concreet hulp bij uw algehele bedrijfsvoering. Zo kunt u zich richten op waar u goed in bent: ondernemen! Wij pakken de andere zaken graag voor u op.

Onze Advisory

Advies waar u iets aan heeft.

Specifiek op uw situatie
 Zonder blad voor de mond
 Open en Transparant
 Concreet

Advisory – Bedrijfs­economisch Advies

Ons bedrijfs­economisch advies omvat een scala aan diensten waarmee wij u en uw bedrijf kunnen ondersteunen. Ons advies is onafhankelijk en concreet. Onze werkwijze is open en transparant. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten met betrekking tot bedrijfs­economisch advies:

– Advies en begeleiding bij een fusie, overname, waardebepaling of bedrijfsopvolging.
– Uitvoering en begeleiding bij een reorganisatie of fiscale herstructurering.
– Opstellen of controleren van een business case of ondernemersplan.
– Hulp bij het oprichten van een label, holding of werkmaatschappij.
– Begeleiding bij een financieringstraject, financieringsaanvraag of schuldsanering.
– Het opstellen of controleren van uw begroting, desgewenst per afdeling of businessunit.

Advisory – Bedrijfs­juridisch Advies

Elke overeenkomst is anders. Zelfs als u standaardovereenkomsten aangaat met uw klanten en leveranciers. Om nog maar te zwijgen over de continue veranderende wet- & regelgeving, richtlijnen en mandaat van toezichthouders.

Salehi Audit & Advisory helpt u met de bedrijfsjuridische vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Samen met u stellen wij een juridisch beleid op waarbinnen uw bedrijfsvoering kan opereren.

Onze dienstverlening eindigt niet bij het uitzetten de grote lijnen alleen. Wij helpen u ook met het invullen van de juridische zaken. Denk hierbij aan het opstellen of controleren van uw Algemene Voorwaarden, uw klachtenprocedure, Arbeidsovereenkomsten, leveranciersovereenkomsten, huurovereenkomsten et cetera. Hierbij zorgen wij voor de compliance binnen de wet- en regelgeving en binnen de kaders van uw beleid en filosofie.

Juridisch Advies

Een juridisch geschil loopt ontzettend in de papieren. Om nog maar te zwijgen over de enorme kosten. Regel daarom uw juridische zaken van tevoren met onze Advisory – Bedrijfsjuridisch Advies.

Advisory – Organisa­torisch Advies

Bewegen betekent meestal veranderen. De mindset veranderen, maar ook de organisatorische indeling van uw organisatie veranderen. Vaak is dit een ingrijpend proces met gevolgen voor de bedrijfsvoering en voor de mensen binnen uw bedrijf. Met ons Organisatorisch advies krijgt u de benodigde inzichten in de status van uw bedrijfsvoering.

Uw organogram

Iedere organisatie is anders en daarom is iedere organisatie ook anders ingericht. Een organogram weerspiegelt de indeling van uw bedrijf. Wij kijken in hoeverre de indeling van uw organisatie overeenkomt met de door u gewenste of vereiste bedrijfsvoering. Heeft elke businessunit een eigen administratie of wordt dit centraal op een stafafdeling geregeld? Waar bevindt IT zich in het organogram en klopt dit ten opzichte van de business? Heeft uw organisatie daadwerkelijk zoveel managementlagen nodig voor het werk dat door de professionals wordt gedaan? Stuk voor stuk vragen waar wij u bij kunnen adviseren. Uw bedrijfsvoering en klanten staan in ons advies centraal.

Proces­management

Met onze Advisory diensten kijken wij ook naar de ingeregelde of ontbrekende processen. Hierbij maken wij onderscheid tussen primaire, secundaire en besturingsprocessen. Wij adviseren u hoe u ontbrekende processen kunt inregelen en hoe deze eruit moeten zien. Ook adviseren wij verbeteringen op procesniveau, eventueel op basis van een bestaande methodiek voor procesverbetering.

Voor multinationals

U doet zaken in andere landen of zelfs op andere continenten. Of u bent van plan om dit te gaan doen. Met onze kennis kunnen wij u adviseren over de organisatorische indeling van uw gehele organisatie. Wij adviseren u over de bedrijfsstructuur en helpen u bij het oprichten van entiteiten. In combinatie met onze fiscale diensten adviseren wij u hoe u maximaal rendement kunt halen uit de voor u geldende wet- en regelgeving. Tegelijkertijd is ons advies, met oog voor duurzaamheid en klantbelang, gericht op het inrichten van een kostenefficiënte bedrijfsvoering.

Auditing

Direct kunnen sturen op uw bedrijfsvoering en risicomanagement dankzij onze Auditing services.

Duidelijkheid waar u concreet mee verder kunt.

Lees meer...

Accounting

Jaarrekeningen opmaken zodat u en uw stakeholders de juiste informatie hebben.

Accuraat, snel en begrijpelijk. Dat is wat u krijgt met onze Accounting.

Lees meer...

Fiscaal

Wij volgen de fiscale veranderingen op de voet en informeren u proactief zodat u tijdig kunt schakelen.

Dat is het voordeel van onze Fiscale dienst.

Lees meer...

Salehi Audit & Advisory is geregistreerd bij:

Salehi Audit & Advisory is lid van NBA

Copyright © 2019 Salehi Audit & Advisory - Rotterdam