+31624232154 info@salehi-aa.nl

Onafhankelijke audits

Onze audits bieden u zekerheid over uw (financiële) rapportages en processen.
Neem contact op

Auditing

Behoud uw voorsprong met de Auditing van Salehi Audit & Advisory. Met onze Auditing diensten kunt u de benodigde verklaringen ontvangen en aantonen dat uw financiële rapporten en bedrijfsprocessen voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

Financiële Audit

Een financiële audit, ook wel accountantscontrole genoemd, is de klassieke audit van een accountant. U kunt Salehi Audit & Advisory als externe auditor in de arm nemen. Als externe partij opereren wij onafhankelijk.

Eerlijkheid, integriteit, vertrouwelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze financiële audit wordt in fases uitgevoerd en bestaat onder andere uit het opstellen van het controleplan, het uitvoeren van de controles, het toetsen van de bevindingen, het opstellen en onderbouwen van de conclusies & aanbevelingen en het verstrekken van de verklaringen.

Onze Auditing

Kwaliteit waar u verder mee kunt.

Onafhankelijk
Objectief
Integer
Vakbekwaam
Vertrouwelijk
Concreet

Proces­­audit/­kwaliteits­audit

Met onze procesaudit kijken wij niet alleen naar de inrichting van de operationele processen en procedures. Met de procesaudit van Salehi Audit & Advisory toetsen wij objectief en onafhankelijk of de Interne Controle op de Administratieve Organisatie bestaat en werkt zoals dat is beschreven. Wij doen dit aan de hand van een proces-auditplan wat van tevoren wordt opgesteld en geheel transparant is voor u en voor derden.

Voor de kwaliteitsaudit wordt gebruikgemaakt van de internationale standaarden. Het resultaat van een kwaliteitsaudit door Salehi Audit & Advisory is een duidelijk en overzichtelijk rapport met conclusies en aanbevelingen én een concreet, op uw situatie toegespitst, stappenplan voor de eventuele verbeterpunten.

IT-audit

IT is een geïntegreerd onderdeel van elke bedrijfsvoering. Verschillende systemen communiceren met elkaar, data wordt verwerkt en automatisch bewerkt zodat uw organisatie kan opereren. De automatisering neemt met de digitalisering van allerlei processen alleen maar toe. Maar wie ziet toe op de correctheid en accuratesse van deze automatisering? Voldoen de systemen aan de geldende wet- en regelgeving?

Op dit vlak kunnen wij veel voor u betekenen. Met onze gespecialiseerde IT-auditors wordt naar uw automatisering gekeken, van de voorkant tot achterkant en de gehele architectuur daartussen. Wat volgt is een kritisch rapport over de bestaande situatie, de processen die goed gaan en de punten die aandacht nodig hebben.

Verklaringen

Wij zijn gemachtigd om de volgende verklaringen te verzorgen:

Controleverklaring
Beoordelingsverklaring
Samenstellingsverklaring
Overige verklaringen

Advisory

De markt beweegt. Beweegt uw bedrijf mee?

Met onze Advisory krijgt u van ons advies en het benodigde
inzicht in de status van uw bedrijfsvoering.

Lees meer...

Accounting

Jaarrekeningen opmaken zodat u en uw stakeholders de juiste informatie hebben.

Accuraat, snel en begrijpelijk. Dat is wat u krijgt met onze Accounting.

Lees meer...

Fiscaal

Wij volgen de fiscale veranderingen op de voet en informeren u proactief zodat u tijdig kunt schakelen.

Dat is het voordeel van onze Fiscale dienst.

Lees meer...

Salehi Audit & Advisory is geregistreerd bij:

Salehi Audit & Advisory is lid van NBA

Copyright © 2019 Salehi Audit & Advisory - Rotterdam